Tyxo.bg counter

Промоции


Оферта за фризьори
Оферта за фризьори Купете 3 броя Професионална боя за коса с кератин - Voila Creme 3C Intense + 1 брой Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter EgoЩе получите безплатно Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter Ego..
Спечели една от 4000 награди, козметика с охлюви
За да се включи  в кампанията, участникът трябва да закупи продукт  REVIVE  грижа за лице, на гърба, на който е залепен скреч талон. Върху скреч талона има място, обозначено за изтриване. След  изтриване на  скреч полето  печелившите моля да пишат  на е-майл  info@revivecosmetics.euПродукти, участващи в капанията : В кампанията  участват само продукти от серия REVIVE DELICATЕ FRENCH AROMA и REVIVE SNAILS EXTRACT® REGENERATING FACE CREAMНаграден фонд: 4000 бр. REVIVE SNAILS EXTRACT- POWER SERUM , EYE CREAM и HAND CREAMНе се допуска размяна на скреч т..
Лотария: Спечелете шампоан 5 литра EKS
Първият клиент, който печели шампоан, изтеглен на 10.11.2015 г. в 16,00 ч. е: Петя Николова - 088*****10 от Бургас13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в края на месец декември 2015 г. ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели 1 от 13-те награди: Професионален шампоан с арганово масло, 5 литра, достатъчно количество за ползване за цяла година.Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец октомври 2015 г.  ще имат възможност да спечелят Професионален шампоан ..
13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВсички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и ImperityСега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. Приемете получаванет..
Продукти от 1 до 4 от общо 4 (1 страници)